Half Life 2 Episode 3 Tek Link indir

Half Life 2 Episode 3 indir Half Life 2 Episode 3 indirHalf Life 2 Episode 3 oyunu, dünyanın en sık oynanan aksiyon ve savaş oyunu olan ve savaş şovları ile kendine bağlı bırakan Half Life oyunlarının en son versiyonudur. Oyunda sizleri apansızca çatışmalara girmenize açık görevleriyle dikkatleri üzerine toplayan Half Life 2 Episode 3, müthiş görüntü efektlerinin oyuna kazandırmış olduğu eğlencenin içerisine düşeceksiniz.

Dünyanın en çok sevilen, en çok indirilen ve hatta en sık oynanan oyunlarını piyasaya süren Valve, Sierra oyun yapımcı şirketinin oyunları olan Counter Strike oyunları çok uzun zaman önce çıkmasının yanı sıra halen oynanmaya devam ediliyor, özellikle internet kafelerde çok sık rastlayabiliyoruz.



Half Life 2 Episode Three inceleme : Half Life 2 oyunu çıkması ilk versiyonundan çok daha üstün özelliklerle oyun oynamamızı sağlamadı. Kısa süre sonra aynı oyun üzerinde çeşitli çalışmalar yapılarakHalf Life 2 Episode 3 download Half Life 2 Episode 3 indir oyunun çok daha geliştirilmiş görevleri hem eğlenceli zaman geçirmenize hemde çok daha zorlu görevlerde inanılmaz heyecanlı zaman geçireceksiniz. Half Life 2 oyunu üzerine geliştirilen ve seri bir şekilde oyunun hayranlarıyla Half Life 2 Episode 3 oyununu piyasaya sürmesiyle tüm Half Life oyunu dengesi değişti ve aynı zamanda oyunun tüm kuralları da değiştirilmiş. Oyunda öncelikle karakterler çok daha gerçek tasarımlarıyla sizi inanılmaz etkileyecek olan bu oyunu sizlere sunuyoruz.İleri teknolojinin kazandırmış olduğu yeniliklerle enfes bir oyun oynama deneyimine ortak olacak olduğunuz bu oyunda sadece karakterler değil aynı zamanda çok sayıda yenilenmiş silahlarıyla da nefes kesen çatışmaya mücadele ederek hayatınızı kurtarmaya çalışacaksınız.


Half Life 2 Episode 3 oyununda korkunç yaratıklarla sayısız savaş muhaberesine gireceksiniz ama bu kez çok Half Life 2 Episode 3 demo download Half Life 2 Episode 3 indirdaha zorlu görevler telsizden sizi bildiriliyor hatta yine aynı telsizle düşmanlarınızın daha önceden belirlenmiş yerleri size bildiriliyor ve sizde en kısa sürede görevinizi tamamlamak zorundasınız. Oyundaki görevlerin oldukça eğlenceli kılan karakter yeteneklerine çok sayıda zenginleştirilmiş olmasının da büyük bir payı buluyor. Half Life 2 Episode 3 oyunu aynı zamanda FPS tarzı oyun oynama hayranlarının da bayılacak olduğu bu oyunu muhakkak oynamalarını tavsiye ederiz. Oyun indirme sitelerinde tavsiye ettikleri bu kaliteli oyunun indirebilecek olduğunuz Half Life 2 Episode 3 oyunu indirme sayfasını sizler için hazırladık ve beğenize sunuyoruz. Oyunda bir çok yeniliği oyuna hemen başlar başlamaz fark edecek kısa sürede oyuna hayran kalacak olduğunuzu net söyleyebiliriz. iyi eğlenceler dileriz.


Oyun içerisindeki temel özellikler ve sistem gereksinimleri






































































İşletim sistemi:XP/Vista/Win7/Win8
Dosya Boyutu:2,2 GB
Ram Bellek:1 GB
Ekran Kartı:512 MB
Oyun Yapımcı:Valve Games
Eklenen Tarih:07-04-2013
Oyunu Yazan Editör:Enes SADIÇ
Platformlar:PC

Half Life 2 Episode 3 ücretsiz kurulum dosyası
 Half Life 2 Episode 3 oyunu indir Half Life 2 Episode 3 indir
Half Life 2 Episode 3 oyunu indir

Half Life 2 Episode 3 tanıtım videosu