Binary Domain Tek Link İndir

Binary Domain indir Binary Domain indirBinary Domain oyunu, son zamanların en iyi oyunlarından ve içerisinde inanılmaz gerçekçi sahneleriyle ses getirecek olan bu oyunu sizlere tavsiye ediyoruz. Sega oyunları, dünyanın en kaliteli oyunlarından olup ve her zaman yenilikçiliği ile dikkatleri üzerinize toplamaya devam ediyor, ayrıca bu oyunda bu yarışın kanıtıdır.

Aksiyonları ve çeşitli savaş macerası hikayesiyle son derece zenginleştirilmiş silahlarının yeni savaş taktikleriyle birleştirilmiş olan bu oyunu muhakkak oynamanızı tavsiye ederiz. Binary Domain, oyunun içerisinde inanılmaz gerçekçi görevleri ve sayısız eğlenceli yeni savaş görevlerinin olduğu bu oyuna hayran kalacaksınız.



Binary Domain incelemesi : Bu oyunda savaşlar için hazırlanan çeşitli güçlere sahip olan robotlarBinary Domain download Binary Domain indir düşman tarafından ele geçirilir ve kötü amaçları olan yıkımları destekleyen planları hareket geçirmek için çeşitli programlar tasarlanıyor. Binary Domain oyunu gelecek temalı shooter oyunu oynama deneyimini en iyi bir şekilde değerlendirecek olduğunuz bu savaş oyundan en iyi şekilde faydalanmak için mücadele edeceksiniz. Dünyanın dört bir tarafını sarabilecek ve kesinlikle insanlara hayatı dar edebilecek bu robotları tekrar ele geçirmek için savaşacak ve akıl almaz bir senaryonun içerisinde canınızdan olmamak için mücadele edeceksiniz.Tamamıyla robotlarla kıyasıya korku dolu bir savaş mücadelesi içerisine girecek olduğunuz bu oyunda robotlardan oluşan güçlü düşmanlara karşı savaşmanın telaşına kapılacaksınız.


Binary Domain demo download Binary Domain indirBinary Domain yeni ve çok eğlenceli savaş sahneleriyle dolu olan bu oyunda zamanın nasıl geçtiğini anlamayacak olduğunuzu iddiaa eder ve bu oyun hakkında söylenecek çok daha geliştirilmiş etkinliklerinin olduğunu söyleyebiliriz. Oyunda size oldukça fazla yardımcı olacak ve inanılmaz korkunç ortamlarından çıkaracak olan yardımcı ekibinize de sahip çıkarak çok daha güçlü bir savaşçı duvarı oluşturabileceksiniz. Oyunda yeni ve çok ilgi çekici olan silahları kullanmak oldukça zevk verici. Kolay kullanılabilen ve özellikle grafiklerinin verdiği enfes bir savaş oyunu imkanını sizlere ücretsiz sağlayan bu oyunun Binary Domain oyunu indirme sayfasını sizlere sunuyoruz. İyi eğlenceler dileriz.


Oyun içerisindeki temel özellikler ve sistem gereksinimleri






































































İşletim sistemi:XP/Vista/Win7/Win8
Dosya Boyutu:2 GB
Ram Bellek:1 GB
Ekran Kartı:512 MB
Oyun Yapımcı:Sega Games
Eklenen Tarih:07-05-2013
Oyunu Yazan Editör:Enes SADIÇ
Platformlar:PC

Binary Domain oyunu ücretsiz kurulum dosyası
 Binary Domain oyunu indir Binary Domain indir
Binary Domain oyununu indirmek için butona tıklayınız.

Binary Domain tanıtım videosu



Binary Domain önerilen sistem gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows Vista/7
işlemci: Intel Core 2 Duo @ 3.0 Ghz / AMD Athlon 64 X2 6000+
Bellek: 1 Gb
Hard Drive: 4 Gb free
Video Bellek: 512 Mb
Video Card: nVidia GeForce 8800 / ATI Radeon HD 3870
Ses Kartı Card: DirectX Compatible
DirectX: 10
Klavye
Mous
DVD Rom Drive