CALL OF DUTY GHOSTS FULL INDIR // TEK LINK


CALL OF DUTY GHOSTS FULL INDIR // TEK LINK


Merhaba sevgili teklinkoyunindir.net ailesi,

Aksiyon macera ve savaş oyunu olarak bilinen en iyi oyunlardan olan Call of Duty serisinin yeni oyunu nihayet piyasaya çıktı. Call OF Duty Ghosts indirmek isteyen arkadaşlarımız için bizde sizler için paylaşıma sunuyoruz.Öncelikle oyun hakkında biraz bilgi verelim daha sonra resimler ve video ile oyun hakkında ayrıntılı içerik sunalım. Oyunun konusuna değinecek olursak Amerika Birleşik devletleri bilinmeyen güçlerce istila edilmiş ve koca devlet dağılmış bir vaziyettedir.Özel olarak oluşturulan Ghosts adında ki tim ise bu istilacılara karşı savaşacaktır. Call OF Duty Ghosts oyununda da ghosts timinin verdiği mücadele konu alınıyor.Oyun severler de bu timin bir üyesini yönetecekler.
unblocked games


Call of duty serisini daha önce oynayanlar bilirler ki birden fazla karakter yönetimi bulunuyordu.Oyun içerisinde senaryoya göre karakterler değişim gösteriyordu. Ancak Call OF Duty Ghosts indirdiğimizde karakter yönetiminde artık sadece 1 kişiyi yöneteceğiz.Yöneteceğimiz karakter önceki sürümlerde yönettiğimiz karakterlere göre daha hareketli ve becerikli bir kişi olacak.Karakterimiz koşarken bile engel tanımayacak birçok engelin üstünden kolayca atlayacaktır.Çatışma anında duvarların kenarından eğilip düşmana ateş edebilecektir. Call OF Duty Ghosts full indirenler daha gelişmiş bir yapay zeka ile karşılaşacaklar.



Öyle ki oyunda basit bir ayrıntı gibi görünen balıklar bile dışarıdan gelen hareketlere ve seslere tepki verebilecekler. Ghosts timinin birde köpeği bulunuyor.Bizde oyun içerisinde bu hayvanı çeşitli amaçlarla kullanabileceğiz.Bomba ararken,çevreyi kolaçan ederken bu köpekten yararlanıyoruz.Ayrıca komutumuzla karşımıza çıkan düşmanlara da saldırtabiliyoruz.Oldukça gelişmiş bir oyun olduğu için 2 gb ram falan yediği söylenmektedir.Daha fazla oyun için teklinkoyunindir.net adresini takipte kalın.Hepinize iyi oyunlar dileriz.


CALL OF DUTY GHOSTS INDIR : TIKLA INDIR (TURBOBIT FULL)


CALL OF DUTY GHOSTS INDIR : TIKLA INDIR (TORRENT INDIR)


CALL OF DUTY GHOSTS CRACK : TIKLA INDIR (CRACK)