Karışık 3 Adet Oyun indirin

Bugün sizlere dünyada büyük fırtınalar koparmış ve dünyanın en çok oynanan oyunlarından biri olan bir GTA serisini tanıtacağız. Gta 4 indir oyunu büyük bir hayran kitlesi yakalayan Rockstar oyunlarından sadece biri.

GTA serilerinden her oyunda farklı bir karaktere bürünmek, her oyunda değişik görevler ve farklı mekan tasarımlarıyla karşılaşmak bu oyunu sevmenin en güzel yanlarından biri. Çünkü seri oyunlarının çoğu bir süre sonra kendini tekrar edebiliyor. Ama GTA serileri her oyunda gelişerek ve değişerek bu tekrarı yaşamıyor.
unblocked games

Oyunda gerçeğe birebir benzeyen oyun kontrolü  ve oyun boyunca bitmeyen aksiyon, kovalamacalar  bizleri bu oyuna kısa sürede bağımlı hale getirebiliyor. Sizi San Francisco sokaklarının en çılgın şoförü yapacak oyun içinde bulundurduğu çeşitli model arabalarla  rakiplerine büyük bir fark atıyor. Oyun, Driver oyunlarının da en son serisidir. Gelecek için bir çok oyun topluluğunu umutlandıran Driver San Francisco indir oyunu önceki sürümlerine nazaran harikalar yaratarak siz yarışçı adaylarına bütün becerilerinizi göstermeniz için büyük bir imkan sunuyor.


Oyun konu olarak eski uygarlıkların arasındaki savaşları ele almaktadır.Bu medeniyetler gelişerek birbirlerini ele geçirmeye çalışacaklardır.Oyunun bu versiyonunda grafik özelliklerinin bir hayli yüksek olduğunu belirtelim.Diğer versiyonlarla kıyaslandığında Age Of Empires 3 indiren oyun severler hayran kalıyor desek yanlış olmaz sanırım.Ayrıca medeniyetlere baktığımızda daha fazla medeniyetin oyunda yer aldığını görüyoruz.Bizde kendi medeniyetimizi ayakta tutabilmek için çok yoğun çaba sarf etmek zorundayız.Çünkü düşmanlarımız medeniyetimizi yıkmak için tüm güçlerini kullanacaklardır.