Metin2 ticaret hilesi Trade Hack Indir 2013



Evet arkadaşlar söz verdiğimiz buna benzer sizler amaçlı metin2 ticaret hilesi ' ni temin ettim ve bu sabah tanıtımıyla birlikte paylaşımını siz kıymetli üyelerime vermek istiyorum . İlk ilk olarak şunları ifade etmek istiyorum Hile şuan piyasada çalışan tek hiledir videolarda'da göreceksiniz . İçinde hiç bir virüs ws . yoktur tarafımızca ayrıntılı incelenmiş taranmıştır .
Cixcocuk97 ve Dreamfancy buna benzer sitelerde'de paylaşımı yapılmış bir hiledir ama onların sitelerinde bir takım virüsler saptama ettik , gereken olan işlemleri yapıp hileyi kullanıma hazırlıklı hale getirdir .



Metin2 Ticaret hilesi ne işe fayda ?

Arkadaşlar Ticaret hilesi Sizin Oyundaki diğer rakip playerlar'dan itemleri'ni pratik bir biçimde ele geçirmenizi sağlar . Rakibiniz ticarete itemini koyduğu anda çoğalış item tek tuşla sizin olacak . Saatlerce item kasmaya son yarım saat içinde oynadığınız serverin en sağlam karakterini oluşturmuş olacaksınız . Rakip oyuncular size hayranlıkla bakacak ve hiçbiri sizinle savaşmak istemeyecek çünkü tek yiyeceklerini bilecekler : )
Hile 2 - 3 adet bahsettiğimiz buna benzer ilginç platformda paylaşılmış ama dediğim buna benzer virüslü kullanılamaz haldelerdi ben tertemiz bir hale getirdim acele edip ilk siz sahip olabilirsiniz ve rakiplerinize büyük fark atabilir oyunun zevkine sonuna civarında varabilirsiniz !
Hile Bilgisayarımıza kayıp verirmi ?

Kesinlikle yukarıdada bahsettiğim buna benzer Hile 3 editörümle birlikte büyük bir titizlikle incelendi ve en sade hali ile sizlere sunuldu . Gönül rahatlığı ile bilgisayarınıza indirip kullanabilirsiniz .

Metin2 ticaret hilesi 'ni hangi serverlar'da kullanabilirim ?

Hilemiz bütün metin2 pvp serverlar'da çalışmakla birlikte malesef türk serverlerinde engellenmiştir . Ama kısa zaman içinde türk'de çalışan hileyide temin edip sizlere sunacağım unutmayın biz bunun amaçlı buradayız !

agario


Metin2 ticaret hack hilesi

Evet arkadaşlar Gereken açıklamaları ve sorulan soruların cevaplarını verdik şuanda geçelim Hilemizin kullanımına ;
Hilemizin sözlü olmayan anlatımı ;
* İlk olarak verdiğimiz indirme linklerin'den Hilemizi bilgisayarınıza indiriniz .
* Dosyaların içerisinden çıkan m2pythonloader . mix dosyasını metin2 klasorü'nün içerisine atınız .

* Hile'nin kullanılacağı yani oynadığınız private serverin root . epk ile root . eix dosyalarını Unepk dosyası'nın içerisine atıyoruz .

* Root klasorünü açıp uiexchange . py dosyası'nı source'nin içerisine atıyorsunuz .

* unepk dosyamıza geliyoruz , yeniden paketle dedikden bir sonra pack'mizi kapatıyoruz .

* unepk ile kapattığımız rootları metin2'nin içerisine atıyoruz .

* Ve oyunumuza , Pvp serverimize giriş yapıyoruz .

* Oyuna giriş yaparken Phytonloader dosyası'na çift tıklıyoruz , Oyunumuzla birlikte oda açılıyor .

* Select seçeneğine tıklayıp system . py ' yi seçiyoruz sonrasında Run 'u tıklıyoruz , Hilemizi tanımlıyor .

* Hilemiz çoğalış kullanıma hazırdır arkadaşlar , sırada itemli gördüğümüz oyundaki kurbanlarımızı bulup farklı lisan oyunla ile itemlerini ticarete koymasını sağlamak . En kolayından itemlerine bir bakabilirmiyim . Yada itemine değerinden fazla miras teklif ederek vs vs sonrasında'da bir tıka bakıyor : )
Arkadaşlar Hile'nin sağlıklı çalışması amaçlı karşı tarafın ticarete 3 adet'ten fazla item koymasını sağlayın .
Yazılı Anlatımı anlamayan arkadaşlarımız amaçlı Buyrun Hamle hamle metin2 Ticaret hilesi 'nin videolu anlatımı ;


Gelelim Hilemi'zi indirme adreslerine :


Uploaded ile İndirme linki ; http://uploaded.net/file/a1kwvzs3


Herkeze Bol hack'li günler diliyorum  , Karşılaştığınız sorunları yorum olarak yollarsa'nız en kısa sürede cevap geleceğinden emin olabilirsiniz . Yeni hilelerimizde görüşmek üzere Bizi takip etmeye devam edin !unblocked games