Total War: ROME 2 İndir Tek Link

Total War: ROME 2 İndir Tek Link

 

Total War: ROME 2


Askeri stratejik yapımları anında hemen herkes sever . Bilhassa konu önceki Roma olunca bizce tadından yenmez ama bu sefer beklentilerimizin birçok ek olarak üstünden bir oyun geliyor . Yani bundan sonra bizi zevkten deli edecek diyebiliriz! Peki siz hazırlıklı mısınız?

Total War: ROME bundan bir kaç yıl bir önce karşımıza çıkmıştı . Bilhassa hikayesi ve görselleri ile bizleri kendine hayran bırakmıştı . Bitiminde dünyanın en ihtişamlı ve en büyük ülkelerinden birini yönetme şansımız olmuştu . Bunun seven bizler de büyük alaka gösterdik ve ekip bu ilgiyi karşılıksız bırakmak istemediği amaçlı anında Total War: ROME 2'yi hazırladı . Önceden beri bir birçok bireyin hayallerini süsleyen bu ülkenin askeri idaresi bundan sonra tamamiyle sizlerin elinde olacak!

Antik yunan vaktiyle yaşanmış kalan büyük savaşlarda kendinizi göstermenizi isteyecek kalan Total War: ROME iki oyunumuza sizler büyük bir sanal sıra tabanlı kampanya modunda gerçek bir savaş deneyimi yaşayacaksınız . Ek Olarak buna aynı zamanda iki - oyuncu kooperatif ve rekabetçi modları savunan oyunumuz emin olun ki şuana kadar tanınan dünyanın en büyük fetih oyunu olma ünvanını sırtında taşıyacak!

Sadece savaşlar değil Bu arada komplolar , siyaset , entrika , isyanlar , sadakat , onur , hırs ve ihaneti de göreceğiniz oyunumuzda eşsiz bir uğraş yaşayacaksınız . Gerçekçi grafikleri ve ses efektleri ile korkusuz oyuncularını bekleyen Total War: ROME 2 amaçlı hazırlıklı mısınız?

Total War: ROME 2 Minimum Sistem Gereksinimleri;

  •         OS : XP / Vista / Windows 7 / Windows 8

  •         İşlemci : 2 GHz Intel Dual Core işlemci / 2.6 GHz Intel Single Core işlemci

  •         Bellek: 2 GB RAM

  •         Grafik : 512 MB ??DirectX 9.0c uyumlu kart ( Shader Model 3 , tepe doku destek almak ) .

  •         DirectX ® : 9.0c

  •         Sabit Disk : 35 GB HD alanı

  •         Ek : Ekran çözünürlüğü - 1024x768


indir

Total War: ROME 2 Indir : Tıkla Indir