FarmiNg SimulatoR 2013 Türkçe YamA Indir

FarmiNg SimulatoR 2013 Türkçe YamA Indir

FarmiNg SimulatoR 2013 Türkçe YamA Indir


Çiftçilik oyunu olarak oyun dünyasına adımını atan bu hoş simulasyon oyunu üzgünüm türkçe lisan paketi sunmadı . Yani oyunu ingilizce olarak oynamaktayız . Buda elbette ki türk oyuncuların büyük bir kısımını rahatsız eden bir statü . Bir Yandan Farming simulator 2013 türkçe yama paylaşımının bir türlü yapılmaması da oyun severler tarafından kolay olmayan bir statü olsa gerek . Çünkü oyunda bir takım görevler var ve tarla sahibi olabilmek amaçlı bu göreveri adına getirmemiz gerekiyor .

İşte bu görevleri dosdoğru bir biçimde anlayabilmek amaçlı ingilizcesi güçsüz kalan oyuncularımız yardıma gereksinim duyuyorlar . teklinkoyunindir.net olarak bizde bu arkadaşlarımıza destekçi olmak istedik ve farming simulator 2013 türkçe yama paylaşımını sizler amaçlı araştırdık . farming simulator 2013 indir Araştırmalarımız sonucu çoğu sitede yama diye paylaşıma sunulan dosyanın aslına bakarsanız gerçek olmayan bir yama dosyası olduğunu gördük . Bu sebeple konu altında paylaşıma sunduğumuz dosyanın %100 türkçe lisan yaması olduğunun garantisini vermiyoruz .

Aşağıdaki bağlantıdan yamayı indirdikten bir sonra deneyin ve konu altından bizimle bağlantıya geçin bizde bilgi sahibi olalım . Farming simulator 2013 türkçe yama dosyasını sitemiz üzerinden bedava indirebilirsiniz . Sizler amaçlı oyun yamaları kategorisinde ki paylaşımlarımız devamı edecek . En güzel yamaları derleyip oyun severler amaçlı paylacağız bizi takipte kalın . Hepinize güzel oyunlar arkadaşlar .