Wildlife Park 3 Tek Link indir

wildlife park 3 indirOldukça kaliteli bir simülasyon oyunu olan Wildlife Park 3 oyunu Doublegames firması tarafından yayımcılığı üstlenilmiş kaliteli oyunlar arasında kendine üst sıralarda bir yer bulmuştur. Bizde Wildlife Park 3 oyunu indirmek isteyenler için hazırladığımız bu sayfadan oyun hakkında bilmediklerinizi öğrenmenizi sağlıyor ve kısa sürede oyunu download ederken sorun yaşamamanızı hedefliyoruz. Wildlife Park 3 download etmek isterseniz sadece sayfamızın devamını okumanızı tavsiye ederiz.

Wildlife Park 3 Oyun Incelemesi : Yukarıda da belirttiğimiz gibi dünya çağında kaliteli oyunlar yayınlayan Doublegames firması tarafından paylaşıma açılmış olan Wildlife Park 3 oyunu oldukça kaliteli bir yapıya sahiptir. Eğlenceli bir simülasyon oyunu olduğundan dolayı tercih ettiğimiz bu oyun hakkında bilmediklerinizi aşağıda görebilirsiniz. Hayvanlar alemine ilgi duyanlar için hazırlanmış olan bu oyunda hayvanat bahçesi kurmaya çalışıyorsunuz.

Wildlife Park 3 Oyun Tanıtım Videosu :


Daha önce yayınlanan oyunun ilk iki bölümü yoğun ilgi görünce yapımcı firma tarafından geliştirilerek en son hali ile kullanıcılara ulaştırılan Wildlife park 3 oyununu mutlaka denemelisiniz. Oyuna başladığınızda size oldukça büyük bir alan verilecektir. Bu alana kendi isteğinize göre düzenleyebilirsiniz. Bölgede bulunan boşluklara isterseniz çalılıklar isterseniz ağaçlar koyun. Hayvanların içinde bulunacağı çitleri döşemeyi unutmayın.

Oyunda tamamlamanız gereken toplam 20 adet görev bulunmaktadır. Bu görevleri tamamlamak için oldukça fazla çaba sarf etmeniz gerekecek. Yapımcı firma tarafından tanıtım amacı ile deneme sürümü yayınlanan Wildlife park 3 demo download etmek isterseniz eğer aşağıda gördüğünüz oyunu indir butonunu kullanmanızı tavsiye ediyoruz.

Grafik yapısı olarak ta oldukça geliştirilmiş olan wildlife park 3 oyunu 3d destekleyen grafik motoru ile hazırlandığından dolayı görsellik ve ses bakımından da günümüz oyunları ile yarışacak kadar iyi durumdadır. Severek oynayacağınız bu oyunu indirdikten sonra kolay kurulum özelliği ile kısa sürede oyunu bilgisayarınıza kurabilir ve maceraya başlayabilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz.

Wildlife Park 3 Oyunu sistem gereksinimleriWildlife park 3 oyun indir


İşletim Sistemi : Win Xp veya üstü
İşlemci : Pentium 4 2.2 GHz veya üstü
Ram : 1 Gb
Dosya Boyutu : 476 Mb
Sabit Disk Boş Alan : 1.7 Gb
Ekran Kartı : Nvidia GeForce 7600 veya AMD Radeon HD 3870 veya üzeri  512 Mb
Ses Kartı : Direct X
DirectX : 9 ve üzeri

Construction Simulator 2012 indir

Wildlife Park 3 Oyunu indirmek için Oyunu indir butonuna tıklayınız.