WarRock Oyunu Tek Link indir

WarRock online indirAksiyon tarzı savaş oyunu arayan ziyaretçilerimize yardımcı olmak için hazırladığımız bu sayfamızda daha önce görülmemiş bir MMOFPS oyunu olan WarRock oyunu indirebilirsiniz. Online savaş oyunu tarzında hazırlanmış ve dediğimiz gibi birçok dalda önemli adımlar atılmış olan bu oyunun henüz bir eşi ve benzeri tasarlanmamıştır. WarRock oyunu download sayfasından kısa sürede indireceğiniz bu savaş oyunu ile keyifli dakikalar geçireceksiniz. Aşağıdan indireceğiniz bu oyunu sizler için araştırarak gördüğümüz önemli hususlar paylaştığımız bu sayfamızı inceledikten sonra oyunu indirmenizi tavsiye ediyoruz.

WarRock Oyun incelemesi : Dünya çağında bir oyun olduğundan bir çok kesim tarafından beğenilen ve yüksek oyuncu kapasitesine sahip olan bu oyunu mutlaka oynamanızı  tavsiye ediyoruz. MMOFPS tarzında hazırlanmış mükemmel bir online savaş oyunu olma özelliğine sahip olan bu oyunu oynarken çok keyif alacaksınız. Birçok avrupa ülkesine ve türiye ye de bu oyunu dağıtan Nexus firması tarafından tamamen ücretsiz olarak paylaşıma açılmış olan bu oyun sizlere sınırsız bir online savaş oyunu oynama keyfi sunuyor. Oldukça keyif alacağınız bu oyun multiplayer yani çoklu oyuncu formatında hazırlanmıştır. Multiplayer özelliği ile online olarak birçok savaşa katılabilirsiniz.



Oyunda kurduğunuz arkadaş çevreniz ile bir takım oluşturabilir ve takımlar arası savaşlarda da zorlu mücadelenizi sürdürebilirsiniz. Bu oyunda oldukça fazla seçenek bulunmaktadır. Oyuncuların gerçek bir savaş ortamındaymış gibi hissetmelerine olanak sağlayan WarRock download sayfasından kısa sürede indireceğiniz bu oyuna başlayabilmek için bir profil oluşturmalısınız. Oyunda yönettiğiniz askerin üzerindeki elbiseden mühimmatlarına kadar herşeyi sizin belirlediğiniz düşünülürse en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş bir online savaş oyunu oynayacaksınız demektir.

WarRock oyununda savaş sınır tanımıyor. Online olduğundan dolayı birçok şeyin düşünülmüş olması da oyuncular için ayrı bir avantaj. Daha önceleri sadece video oyun olarak yapılan savaş oyunları artık daha fazla alt yapı sayesinde online platformlara taşınmış durumda. Bu savaş oyunlarının da en iyisi WarRock oyunudur. WarRock oyunu indirmek isteyen değerli ziyaretçilerimiz aşağıda gördükleri Oyunu indir butonu sayesinde oyunu kolaylıkla download edebilirler.

WarRock Oyunu sistem gereksinimleriWarRock ooyunu indir

 

İşletim Sistemi : Windows Xp / Vista / 7 üstü

İşlemci : Core 2 Duo, Core i3, COre iq, Core i7 ve AMD Athlon64 X2 3600 üzeri

Ram : 1 Gb

Boş alan : 6 Gb

Ekran Kartı : 256 DirectX 9.0c with Shared Model 3.0 destekli

Ses Kartı : Direct X

DirectX : 9 ve üzeri

Construction Simulator 2012 indir

WarRock Oyunu indirmek için hemen üstteki Oyunu indir butonuna tıklayınız