Ücretsiz Pişti indir

pişti indirKart oyunları tutkunlarının ilgi göstereceği mükemmel bir oyun olan pişti oyunu tamamen ücretsiz olarak sayfamızda yayınlanmaktadır. Sizlerin de beğenisini kazanana pişti oyununu kolayca indirerek sanal belleğe karşı müthiş bir pişti oyunu oynayabilirsiniz. Eğlenceli kart oyunlarını bünyesinde barındıran sayfamızda yeni bir kart oyunu daha paylaşıyoruz. Yayıncı firma tarafından ücretsiz full sürüm olarak paylaşıma açılan pişti oyunu indirme sayfasından kısa sürede oyunu donwload edebilir ve mükemmel bir pişti oyunu oynayabilirsiniz.

Pişti Oyun incelemesi : Uzun süre bilgisayar başında zaman geçiren ve çalışmaktan kafası dağılan ziyaretçilerimiz için küçük kart oyunları da yayınlayan indir oyunu sayfalarından ücretsiz olarak indireceğiniz pişti oyunu ile çok eğlenceli zaman geçireceksiniz. Küçük kart oyunları hazırlayan bir firma tarafından hazırlanmış olan bu pişti oyununu sizler için araştırarak bu sayfada yayınlıyoruz. Uzun süren bir araştırmanın sonucu olarak karşımıza çıkan bu oyun hakkında bilmediklerinizi bu sayfadan öğrenebilirsiniz.  Küçük oyun yapımcıları piyasada oluşan isteklere yani taleplere göre oyun hazırladıklarından dolayı oldukça ilgi gören bu oyunu sizde çok seveceksiniz.

Yukarıda da belirttiğimiz üzere oldukça fazla talep olduğundan arz edilen bu oyun günün yorgunluğunu atmak için birebir. Özellikle kafa ile çalışıyorsanız akşamları eve geldiğinizde stres atabileceğiniz ve sizi dinlendiren pişti tarzı bir oyuna ihtiyaç duyarsınız. Küçük kart oyunları hazırlayan bir firmanın yaptığı bu pişti oyunu indirme sayfasını sizlerin beğenisine sunuyoruz.

agario


Aşağıdan indireceğiniz pişti oyununda iki seviye bulunmaktadır. Amatör ve profesyonel olmak üzere oyuncuları iki farklı kategoriye ayıran bu oyunda hangi kategoride oynuyorsanız oyun o derecede zorlaşmakta veya kolaylaşmaktadır. Oyunda hazırlanmış mükemmel bir sanal belleğe karşı oynuyorsunuz. Ayrıca indireceğiniz bu oyunda yerinde kullanılmış ses desteği  de bulunmakta. Oyunun hızını da ayarlayabileceğiniz pişti oyunu ücretsiz indir butonu sayesinde kolayca indirebilirsiniz. iyi eğlenceler dileriz.

Pişti Oyunu sistem gereksinimleripişti oyunu indir

İşletim Sistemi : Windows Xp / 7 üstü

İşlemci : P4 ve üzeri
Ram : 128 Mb
Boş alan : 380 kb
Ekran Kartı : 64 Mb ve üzeri
Ses Kartı : Direct X
DirectX : 9 ve üzeri

Construction Simulator 2012 indir

Pişti Oyunu indirmek için Oyunu indir butonuna tıklayınız