Take on Helicopters Tek Link indir

take on helicopters indirSimülasyon oyunu tutkunları için hazırlanmış bir oyun olan Take on Helicopters oyunu indirme sayfasını sizler için hazırladık. Oldukça kaliteli olan bu oyunu mutlaka denemelisiniz. Kategorisinde bir ilk olan bu oyunda çeşitli görevler için farklı farklı helikopterler kullanıyorsunuz. Sizlere özel olarak hazırladığımız oyunu indir sayfasından kısa sürede elde edeceğiniz Take on Helicopters oyunu ile ilgili bilmediklerinizi oyun inceleme bölümümüzden bulabilirsiniz.

Take on Helicopters Oyun incelemesi : Bünyesinde bulundurduğu birçok oyun ile simülasyon ve diğer oyun kategorilerinde sayılı firmalardan biri olan Bohemia Interactive  firması tarafından hazırlanarak paylaşıma açılmış olan Take on Helicopters oyununda daha önce görmediğiniz bir yapı ile karşılaşacaksınız. Helikopter kullanmanın zorluğunu bilmeyenler için deneyim kazanma adına oldukça yararlı olacağını düşündüğümüz bu oyunda birçok görev sizleri beklemektedir. Oyuna başladıktan sonra kullandığınız araç ile helikopter pilotu eğitim sahasına kadar gidiyorsunuz. Orada sizi karşılayan eğitmeniniz ile öncelikle sürüş eğitimleri için küçük bir helikoptere biniyorsunuz. Yardımcı pilot olarak başladığınız oyunda eğitimlerinizi tamamlamak için size verilen talimatları yerine getirmelisiniz.

agario




Eğitiminizi tamamladıktan sonra artık gerçek görevlere çıkabilirsiniz. Birçok görevde size ihtiyaç duyulmaktadır. Arama kurtarma veya yangın söndürme gibi önemli görevlerde üstün başarı göstererek nasıl pilot olunacağını herkese gösterin. Kaliteli helikopterler ile sürüş keyfi yaşamak isterseniz eğer size verilen görevleri yerine getirmelisiniz.

Oldukça kaliteli bir oyun olduğundan dolayı dosya boyutu da okadar yüksek boyuttadır. Oyunu grafik açısından incelediğimizde teknolojinin imkanları sonuna kadar kullanılmış diyebiliriz. 3D grafik motoru sayesinde görüntüler daha canlı ve daha gerçekçi hazırlanmış. Ayrıca ses özelliği ile de sankı gerçekten bir helikopterin içinde gibi hissedeceksiniz.

Take on Helicopters download etmek isteyen değerli ziyaretçilerimiz yukarıda açıkladığımız oyun özelliklerini inceleyerek oyunu indirmeye karar verirse aşağıda gördükleri Oyunu indir butonunu kullanabilir. Ayrıca önemle vurgulamak isteriz ki bu oyun kesinlikle bağımlılık yapabilir. Oyunun tasarımcısı ve yayıncısı olan firma oyuncuların bu oyunu denemeleri için demo sürümünü tamamen ücretsiz olarak paylaştığını hatırlatmak isteriz. Take on Helicopters demo indirmek için sadece aşağıda gördüğünüz Oyunu indir butonunu kullanabilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz.

Take on Helicopters Oyunu sistem gereksinimleritake on helicopters oyunu indir


İşletim Sistemi : Win Xp veya üstü
İşlemci : Pentium 4 2.53 GHz veya üstü
Ram : 1 Gb
Dosya Boyutu : 3.9 Gb
Ekran Kartı : 512 Mb
Ses Kartı : Direct X
DirectX : 9 ve üzeri

Construction Simulator 2012 indir

Take on Helicopters Oyunu indirmek için Oyunu indir butonuna tıklayınız.