Süper Mario Online Tek Link indir

super mario online indirÇocukluğumuzun efsane atari oyunu olan Süper mario gelişen teknolojiye ayak uydurdu. Hem grafikleri tazelendi hemde farklı bir platforma uyarlandı. Gelişen mario oyunları arasında en popüler olan Mario online indir sayfasından kolayda ulaşabileceğiniz bu oyun sizleri eskilere götürecek. Sizler için araştırarak sayfalarımızda yer verdiğimiz ve online mario oyunu oynama keyfine ulaşabileceğiniz bu oyunu mutlaka denemelisiniz. Süper Mario online oyun indirmek isterseniz sadece birkaç dakikada bu oyunun kurulum dosyasını bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Mario online oyununu inceleyerek püf noktalarını yayınladığımız bu  sayfamızın devamında aradığınız her şeyi bulacaksınız.

Süper Mario Online Oyun incelemesi : Mario Bross kardeşlerin klasik atari oyunu olan Süper Mario oyunu yapımcıları gelişen oyun teknolojilerine ayak uydurmak amacı ile yoğun bir çalışmaya girmişler. Uzun uğraşıların sonucunda ortaya çıkan bu oyunu çok seveceksiniz. Mario oyunu artık online platformda. Oldukça geniş bir trafik sağlayıcısı kullanılarak hazırlanmış müthiş bir online oyun olan Mario online download etmek isterseniz ilk olarak sayfamızı incelemenizi tavsiye ediyoruz. Yukarıda da belirttiğimiz üzere artık oyunlar oldukça kaliteli olarak yapılıyor.



Kaliteli bir online oyun indirmek isteyenlerin tercih edecekleri Süper Mario online oyununu sizler için araştırdık. Online bir macera oyunu olan klasik atari oyununda Mario kardeşler yine boru tamircisi ve yine canavarlara karşı savaşıyorlar. Bu savaşta sizin emeklerine ihtiyaç duyan kardeşlerden büyük olanı siz yönetiyorsunuz. Oyun online olduğundan dolayın orjinal siteden kendinize bir hesap oluşturmalısınız. Hesabınızı oluşturduktan sonra aşağıda bulunan Oyunu indir butonu yardımı ile indirdiğiniz mario online oyununu kurun ve şifreniz ile oyuna başlayın.

Daha sonra kendinize bir kariyer oluşturun. Bölüm bölüm olan bu oyunda rakiplerinize karşı çok çetin geçen bölümlerde en çok siz canavar öldürmelisiniz. Ne kadar çok canavar öldürürseniz o kadar çok puan alırsınız. Kazandığınız puanlar ile listede ilk sıralara yakın olmaya çalışın.

Ayrıca oyunda bahsetmemiz gereken bir başka özellik canavarları öldürürken kullandığınız silahlar. Kullandığınız silahlar da oyun gibi revize edilmiş durumda. Oldukça kaliteli silah çeşitlerinden işinize gelen ve en güçlü olanları seçerek savaşlara girebilirsiniz. Grafik özellikleri ile de göz kamaştıran bu oyunu mutlaka denemenizi tavsiye ediyoruz.

süper Mario Online oyununu daha iyi kavramanız için yukarıda yayınladığımız oyun tanıtım videosunu izlemenizi tavsiye ediyoruz. Aşağıda gördüğünüz Oyunu indir butonu sayesinde kısa sürede kurulum dosyalarını bilgisayarınıza indirerek kolay kurulum sayesinde bu oyunu bilgisayarınıza kurarak online bir macera oyunu sahibi olabilirsiniz.

Süper Mario Online Oyunu sistem gereksinimlerisuper mario online oyun indir

 

İşletim Sistemi : Windows 2000/XP/Vista

İşlemci : P4 700 Mhz

Ram : 512 Mb

Boş alan : 15 Mb

Ekran Kartı : 256 Mb üzeri

Ses Kartı : Direct X

DirectX : 9 ve üzeri

 

Construction Simulator 2012 indir

Süper Mario Online Oyunu indirmek için Oyunu indir butonuna tıklayınız