Slender Oyunu Tek Link indir

slender man oyunu indirPiyasada yeni yeni yayılmaya başlayan  bir korku oyunundan bahsetmek istiyoruz. Slender oyunu indirme sayfasından elde edeceğiniz bu oyun Slender Man efsanesinin ardından video game olarak tasarlanmış ve paylaşım sitelerinde yerini almıştır. Sizler için incelediğimiz Slender oyunu, eğer oynadıysanız ve meraklısı haline geldiyseniz korku oyunları arasında ilk sıralara taşınmaya başlamıştır. Özellikle meraklılarının ilgi gösterdiği korku oyunlarından olan Slender Download etmek isterseniz sayfamızı inceleyerek hem ilgi alabilir hem tanıtım videosunu izleyebilir hemde oyunu kısa sürede indirebilirsiniz.

Slender Oyun incelemesi : Yurt dışında çekilmiş bir çok fotoğrafın ardından hazırlanmış forum sayfalarının da yaygınlaşması ile bir şehir efsanesi haline gelen Slender man olayını ele alarak video game haline getiren Hadley/Parsec Productions firması oldukça başarılı bir yapıta imza atmış. Oldukça kapsamlı bir oyun olarak karşımıza çıkan Slender oyunu download sayfası ile karşınızdayız. özellikle korku dolu anlar yaşayacağınız bu oyunu karanlık bir ortamda oynarsanız oldukça fazla korkacağınızı söylemeliyiz.


Slender man efsanesinden bahsetmek gerekirse. Trajik bir olaydan hemen sonra görülebilen uzun ve ince bir yapıya sahip kolları ve bacakları uzayabilen yüzü boş ve takım elbise giyen bir adamdan söz edilmektedir. Bu bahsi geçen adamın sırtından da birçok kol çıkarak kendine çekebiliyormuş. Ayrıca onunla karşılaştığınızda ve sizi çektiğinide sizde de birçok değişimler oluyormuş. Uykusuzluk, paranoya, hafıza kaybı, kanlı-kansız öksürük nöbeti gibi hallerin görüldüğü vakalar da olmuş. Böyle bir slender man efsanesinin ardından hazırlanmış bu oyun da oldukça fazla ilgi görmüştür.

Birazda oyundan bahsedelim. Karanlık ve puslu bir ormanda elinizde fener ile ilerliyorsunuz. Fener çok fazla ileriyi aydınlatmıyor. Sizde bölgede Slender Man ile ilgili 8 farklı notu arıyorsunuz. Bu notları birleştirmelisiniz. Bulunduğunuz mekanda boş bir ev hurda veya terkedilmiş arabalar gibi birçok yapı ve eşya bulabilirsiniz. Bazen bir ağacın üzerinde bulacağınız notları ararken çok dikkatli olmalısınız çünkü Slender man her an karşınıza çıkabilir. Ayrıca oyunu tamamlayabilmek için slender mana yakalanmamanız gerekiyor. Eğer yakalanırsanız oyun baştan başlar.

Oldukça geniş kapsamlı olarak hazırlanmış olan Slender man oyunu Hadley/Parsec Productions firması tarafından oyuncular için ücretsiz olarak yayınladığı demo sürümünü sizler için sayfamızda yayınlıyoruz. Slender Demo indirmek için sadece aşağıda gördüğünüz oyunu indir butonunu kullanmanızı tavsiye ediyoruz. Oyunu inceleme sayfamızdan aldığınız bilgiler eşliğinde oyunu rahat bir şekilde oynayabilirsiniz. Eğer yeterli gelmiyorsa yukarıda yayınladığımız oyunun nasıl oynandığını gösteren videoyu kesinlikle izlemenizi tavsiye ediyoruz.

Slender Oyunu indir Oyunu sistem gereksinimlerislender man indir

İşletim Sistemi : Windows 2000/XP/Vista
İşlemci : p3 450 ghz
Ram : 512 Mb
Boş alan : 100 Mb
Ekran Kartı : GeForce 7100 256  MB
Ses Kartı : Direct X
DirectX : 9 ve üzeri

Construction Simulator 2012 indir

Slender Oyunu indir Oyunu indirmek için Oyunu indir butonuna tıklayınız