Minecraft: Mixcraft HD Tek Link indir

minecraft mixcraft indirStrateji oyunu sevenler için oldukça kaliteli bir oyun olan Minecraft oyunu Mixcraft bölümü ile karşınızda. Bu oyunda sizleri yine oldukça farklı maceralar bekliyor. Yepyeni bir lego oyunu olan Minecraft ‘ın son versiyonunu indirmek isterseniz eğer sayfalarımızı ziyaret etmenizi tavsiye ediyoruz. Minecraft mixcraft oyunu indirme sayfasından kolayca indirebileceğiniz bu oyunu oynarken oldukça eğleneceksiniz. Sizler için araştırdığımız ve ücretsiz olarak oyunu download adresini yayınladığımız bu sayfamızı kesinlikle incelemenizi tavsiye ederiz.

Minecraft Mixcraft HD Oyun incelemesi : Dünya çapında oynanan lego tarzında hazırlanmış en büyük oyun serisi olma özelliğini taşıyan Minecraft oyunu yeni bölümü olan Mixcraft ile lego oyun indirmek isteyenler için bir alternatif olarak paylaşım sitelerinde yerini aldı. Kaliteli bir strateji oyunu olarak ta gördüğümüz bu oyunda sizleri çok büyük maceralar beklemektedir. Sizler için araştırdığımız Minecraft Mixcraft Hd oyununda birçok farklı özelliği bir arada bulabilirsiniz. Minecraft Mixcraft download etmek isteyenlere özel olarak hazırladığımız bu sayfadan oyunu kolayca indirerek bilgisayarınızda oynayabilirsiniz.



Oldukça küçük boyutu ile kısa sürede indireceğiniz minecraft mixcraft oyunu büyük bir adada geçmektedir. Bu adada sizler için hazırlanmış tuzaklar ve yapılması gereken birçok görev var. Bu görevleri yerine getirerek puanlarınızı yükseltebilirsiniz. Oyuna başladıktan sonra sahilde kazı yaparak blokları patlatabilir ve tekrar kazıdığınız yerleri doldurabilirsiniz. Ayrıca büyük bir ada olduğundan dolayı vahşi hayvanlara da dikkat etmelisiniz.

Minecraft Mixcraft oyunu indirme sayfasından bu oyun hakkında kısa bilgiler edinebilirsiniz. Ayrıca oyunun tanıtım videosunu da sizler için yukarıda yayınladık. Bu videodan da oyun hakkında kafanıza takılan soruların cevabını bulabilirsiniz. Ayrıca kısa sürede indireceğiniz bu oyun hd kalitesinde olduğundan oyuncuların ilgisi oldukça fazladır. Oyun yapım firması Minecraft oyununu tanıtım amacı ile demo olarak yayınlamıştır. Minecraft mixcraft demo download adresini aşağıda gördüğünüz Oyunu indir butonundan elde edebilirsiniz. İndir oyna ekibi olarak oyunu oynarken iyi eğlenceler dileriz.

Minecraft: Mixcraft HD Oyunu sistem gereksinimleriminecraft mixcraft oyun indir


İşletim Sistemi : Win Xp veya üstü
İşlemci : Pentium 3 veya üstü
Ram : 256 Mb
Boş alan : 7 Mb
Ekran Kartı : 128 Mb
Ses Kartı : Direct X
DirectX : 9 ve üzeri

Construction Simulator 2012 indir

Minecraft: Mixcraft HD Oyunu indirmek için Oyunu indir butonuna tıklayınız.