LEGO The Lord of the Rings Tek Link indir

LEGO The Lord of the Rings indirLego tarzı oyun oynamak isteyen ve bu tarz oyunları seven ziyaretçilerimiz için hazırladığımız bu sayfadan The Lord of the Rings oyununu kolayca indirebilirsiniz. Lego oyunları sevenlere şiddetle tavsiye ettiğimiz bu oyunda sınırsız macera sizleri bekliyor. Normal video oyunlarından oldukça farklı ve eğlenceli olan Lego Lord of the Rings oyunu download ederek maceradan maceraya atılabilirsiniz. Oyun tamamen Lego tarzı oluşturulduğundan dolayı farklı ortamlar ve oldukça farklı maceralara gireceğiniz Lego the Lord of the Rings download edebilirsiniz.

Lego The Lord of the Rings Oyun incelemesi : Macera oyunu arayanlar için hazırladığımız bu oyun Lego tarzı hazırlandığından dolayı diğer video oyunlarından oldukça farklı özelliklere sahiptir. Lego oyun indirmek isteyenler Lord of the Rings oyununu mutlaka denemelidir. Son zamanlarda oldukça yaygınlaşan Lego oyunlardan en iyisi olarak paylaşıma açılan bu oyunu mutlaka denemelisiniz. Lego oyunu ilk defa oynayacak olanlara çok değişik ve farklı gelecek olan bu oyun ile ilgili kısa bilgileri sizler için paylaştık. Aşağıda da oyun ile ilgili tanıtıcı video ile oyun hakkında daha yakından bilgi edinebilirsiniz.


Yukarıdan izlediğiniz video da da gördüğünüz üzere oyun oldukça heyecan vericidir. Heyecan ve adrenalin dolu sahneler ile oyuncuların ilgisini çekecek olan bu oyunda seçeceğiniz bir karakter ile düşmanlarınıza karşı büyük bir mücadeleye gireceksiniz. Oyuncuların seçmekte zorlanacakları karakterlerin en güçlüsü en yaşlı olanıdır. Bu yaşlı savaşçı çok tecrübeli ve oldukça güçlü olduğundan düşman askerleri üzerinden çok baskıcı bir yapısı bulunmaktadır. Oldukça güçlü olmasına rağmen bütün düşman canavarlara karşı aynı şekilde davranamazsınız. Bazılarında kaçarak taktik uygulamalı ve canavarları bu şekilde  düşmanı alt edebilirsiniz.

Seçtiğiniz Lego Lord of The Rings karakteri ile düşman canavarlara karşı farklı şekillerde karşı koyabilirsiniz. Oyunda bulunan birçok karakterin farklı özellikleri bulunmaktadır. Karakterin özelliği kılıç ise düşman canavarına karşı kılıç ile karşı koyun. Bazı karakterlerin hem kılıç hemde büyü güçleri bulunmaktadır. Kılıç ile yenemediğiniz canavarı büyü gücünüz ile etkisiz hale getirmeye çalışın.

Severek oynayacağınız Lego The of The Rings indirme sayfasından kısa sürede indireceğiniz bu oyun normal video oyun ile neredeyse aynı özellikleri taşımaktadır. Lego oyun indir sayfalarından indireceğiniz bu oyunu kolayca indirebilirsiniz. Oyun yapımcı firması tarafından Demo versiyonu paylaşıma açılmıştır. Lego Lord of the rings demo download etmek isteyenlere tavsiye ettiğimiz bu oyunu oynarken iyi eğlenceler dileriz.

LEGO The Lord of the Rings Oyunu sistem gereksinimleriLEGO The Lord of the Rings oyun indir


İşletim Sistemi : Windows Xp / 7 üstü
İşlemci : P4 ve üzeri
Ram : 512 Mb
Boş alan : 2 Gb
Ekran Kartı : 256 Mb ve üzeri
Ses Kartı : Direct X
DirectX : 9 ve üzeri

 

Construction Simulator 2012 indir

LEGO The Lord of the Rings Oyunu indirmek için Oyunu indir butonuna tıklayınız