Lego Batman 2 Tek Link indir

Lego Batman 2 indirÖzellikle çocukların merakla ve ilgi ile oynadığı Lego tarzı oyunlar arasında sivrilen Lego batman oyununun ikinci versiyonu ile karşınızdayız. Lego Batman 2 oyunu indirmek isteyen ziyaretçilerimizin sadece birkaç dakikada elde edecekleri bu oyunun indirme sayfasını sizler için hazırladık. Lego Batman 2 download ettikten sonra oldukça heyecanlı bir maceraya atılıyorsunuz. Bu macerada kahramanlarımızın sizlere ihtiyacı var. Lego oyun indirmek isteyenlerin tercih ettikleri sayfalarımızdan güncel oyunları kolayca indirebilirsiniz. Lego Batman 2 oyunu ile ilgili bilmediklerinizi varsa sizin için incelediğimiz bu sayfamızdan öğrenebilirsiniz.

Lego Batman 2 Oyun incelemesi : Lego oyun tasarımcısı warner bros games firması tarafından hazırlanarak paylaşıma açılmış olan mükemmel bir macera ve aksiyon oyunu olan Lego Batman 2 oyununu sizler için inceledik. Warner bros games firması ilk olarak hazırladığı Lego batman oyunundan oldukça fazla ilgi görünce oyunun ikinci versiyonunu da hazırlama kararı aldı. İlk batman oyunundan çok farklı bir konusu bulunan bu oyun daha da gelişmiş grafik özellikleri ile göz doldurmaktadır. Oyunu geliştirerek Lego oyun sevenlerin beğenisine sunan firma yaptığı özverili çalışmaların neticesini almaktadır. Araştırmalarımız sonucu hazırladığımız oyun inceleme sayfasından Lego Batman 2 oyunu ile ilgili bilmediklerinizi öğrenebilirsiniz.


Yukarıda da belirttiğimiz üzere Lego Batman 2 oyunu serinin ilk oyunu ile pek fazla örtüşmeyen bir yapıya sahiptir. Bu oyunda Gotham şehrinin koruyucusu batman ile robbin yine kötü adamlara karşı savaşmaktadır fakat bu sefer güçleri karşılarındaki düşmana yetmemektedir. Bölgede bulunan diğer süper güçleri toplayarak süper güçlüler ordusu kurmaları gerekmektedir.

Bu orduyu kurmak için ise sizlerin yardımlarına ihtiyaç duyuyorlar. Oldukça eğlenceli bir maceraya atılmaya hazırlanmanızı tavsiye ediyoruz. Büyük bir ordu kurarak düşmanlarınıza karşı savaş başlatmalısınız. Oyun ile ilgili daha fazla bilgiyi yukarıda göreceğiniz oyunun tanıtım videosu yardımı ile öğrenebilirsiniz.

Warner bros games firması Lego Batman 2 oyununu sevenler için tanıtım amacı ile demo olarak yayınlamıştır. Lego Batman 2 demo dowload etmek isterseniz aşağıda gördüğünüz Oyunu indir butonunu kullanmanızı tavsiye ediyoruz. Oyunun orjinal ismi Lego batman 2 : DC Super Heroes tir. Süper kahramanlar ile dolu bir oyun arıyorsanız eğer sizlere tavsiye edeceğimiz birkaç oyundan sadece biri olan bu oyunu oynarken iyi eğlenceler dileriz.

Lego Batman 2 Oyunu sistem gereksinimlerilego batman 2 download

İşletim Sistemi : Windows 2000/XP/Vista
İşlemci : P4 600 Mhz
Ram : 512 Mb
Boş alan : 150 Mb
Ekran Kartı : 256 Mb üzeri
Ses Kartı : Direct X
DirectX : 9 ve üzeri

 

Construction Simulator 2012 indir

Lego Batman 2 Oyunu indirmek için Oyunu indir butonuna tıklayınız