Iron Sky: Invasion Tek Link indir

ıron sky ınvasion indirUzay çağında yaşadığımız şu dönemde oyun piyasasında uzay ile ilgili birçok oyun bulunmaktadır. Fakat sizler için araştırarak sayfamızda yayınladığımız Iron Sky: Invasion oyunu diğerlerinden oldukça farklı ve daha gelişmiş özelliklere sahiptir. Iron Sky: Invasion download ederek oynamaya başladıktan sonra aynı kategoride bulunan diğer oyunları unutacağınızı düşünüyoruz. Uzay boşluğunda büyük bir macera yaşamak isteyenlerin kısa sürede bu oyun ile tanışmalarını tavsiye ediyoruz.

Iron Sky: Invasion Oyun incelemesi : Oyun piyasasına oldukça kaliteli eserler hazırlayarak biyik bir oyuncu kitlesi tarafından yeni oyunları takip edilen Gamezine firması tarafından hazırlanarak paylaşıma aşılmış olan Iron Sky: Invasion oyunu indirmek için acele etmelisiniz. Zira büyük bir macerayı ve heyecana sizde kısa sürede ortak olmalısınız. Sizler için araştırdığımız ve incelediğimiz Iron Sky: Invasion oyunu ile alakalı bilmek istediklerinizi bu sayfamızdan öğrenebilirsiniz.

Oyunun Tanıtım Videosu :


Oyunda dünyanın süper gücü amerika tarafından uzay boşluğunda konuşlandırılmış bir uzay üssünde görevli bir kaptan olarak oyuna başlıyorsunuz. Sizin emrinizde bulunan bir gemi ile verilen görevleri yerine getirmek için elinizden geleni yapmalısınız. Oldukça zor görevlerinde yer aldığı görev listesi oldukça uzun. Zaman zaman gezegenler arası nakliye kimi zaman da üs bölgeleri arası malzeme taşıma işi verilmektedir.

Görevleriniz kolay olmayacaktır. Birçok görevinizi sabote etmek isteyen dış güçlere karşı koymalısınız. Emrinizdeki gemide bulunan silahlar sayesinde düşman gemileri ile uzayda savaşmak zorunda kalacaksınız. Oldukça sürükleyici bir yapıya sahip olan bu oyunu mutlaka denemelisiniz. Iron Sky: Invasion indirme sayfasında bulunan oyunu indir butonu sayesinde kısa sürede indireceğiniz ve kolay kurulum özelliği sayesinde oldukça kolay bir şekilde setup edeceğiniz bu oyunu mutlaka deneyiniz.

Iron Sky: Invasion oyunu üretici ve yayıncı firma tarafından oyuncuların denemeleri için tamamen ücretsiz olarak yayınlanmış bir demo sürümdür. Iron Sky: Invasion demo download etmek isterseniz doğru adrestesiniz. Kesinlikle pişman olmayacağınız bir oyun olduğunu belirtmek isteriz. İyi eğlenceler dileriz.

Iron Sky: Invasion Oyunu sistem gereksinimleriıron sky ınvasion oyunu indir


İşletim Sistemi : Win Xp veya üstü
İşlemci : Pentium 4 2.53 GHz veya üstü
Ram : 512 Mb
Dosya Boyutu : 562 Mb
Ekran Kartı : 256 Mb
Ses Kartı : Direct X
DirectX : 9 ve üzeri

Construction Simulator 2012 indir

Iron Sky: Invasion Oyunu indirmek için Oyunu indir butonuna tıklayınız.