Hitman 2: Silent Assassin Tek Link indir

Hitman 2 Silent AssassinHitman tutkunlarının merakla beklediği oyunlardan biri olan Slient Assassin oyunu sizlerin beğenisine çıktı. Hitman filminden esinlenilerek hazırlanmış olan bu oyun aksiyon ve macera tarzında oluşturulmuştur. Oyun her yönü ile tam bir adrenalin oyunu olmaya adaydır. Hitman 2 Silent Assassin download sayfasını hazırlarken bizde bilmediğimiz birçok özelliğini öğrenmiş olduk. Hitman serisinin ikinci bölümü olan bu oyunda tam bir suikastçi olarak görev yapıyorsunuz. Bu tarz gizli oyunları sevenler için ideal bir oyun olma özelliği taşıyan Hitman 2 Silent Assassin oyunu indirmek için sayfamızın devamını okumaya devam ediniz.

Hitman 2 Silent Assassin Oyun İnceleme : Dünya çapında çok büyük oyunlara imza atan IO Interactive firması tarafından hazırlanarak Eidos, Sold Out firmalarının ortaklığından yayınlanan Hitman 2 serisinin en güzel oyunlarından sadece bir tanesi olan Silent Assassin oyununu sizler için araştırarak bu sayfada yer verdik. Çok kaliteli yapımlardan bir tanesi olan Hitman serisinin en son çıkan oyunu olan Silent Assassin oyununu mutlaka denemelisiniz. Hitman oyunu okadar çok ilgi gördü ki Hitman Fan Clup bile kurulmuştur. Çok farklı bir oyun yapısı olan bu oyunu daha önce denemeyenler çok şey kaçırmış olurlar şimdiden söyleyelim. Aşağıda gördüğünüz oyun inceleme bölümünden oyun hakkında kısa bilgiler edinebilirsiniz.


Hitman serisinin oldukça kaliteli bir bölümü olan Silent Assassin oyununda yine gelişmiş silahlar ile ava çıkıyorsunuz. Ajan 47 kodu ile oynuyorsunuz. Karakterde herhangi bir değişiklik yapılmamış. Oyunda örgütten aldığınız görevleri yerine getirmeye çalışıyorsunuz. Bu görevlerin çoğu suikastler üzerinedir. Suikast denilince aklınıza hemen uzun namnulu suikast silahı gelmesin. Oldukça sıkı korunan VİP diye tabir edilen güçlü kişilere yaklaşarak onları farklı şekillerde de öldürebilirsiniz. Fakat uzun mesafeden avını öldürmek isteyen ziyaretçilerimiz varsa kesinlikle bu hitman 2 silent assassin indirme sayfasını incelemelidir.

Piyasada bulunan birçok suikast oyunu indirme adreslerinde bulunan oyunları solda sıfır bırakacak bir yapıya sahip olan Hitman 2 Silent Assassin oyunu yapımcı ve yayıncı firmalar tarafından demo sürüm olarak paylaşıma açılmıştır. Oyucuların deneme yapmaları için hazırlanmış demo sürümleri tavsiye ettiğimizi de böylelikle yinelemek isteriz. Hitman 2 Silent Assassin Demo indirmek için sadece aşağıda gördüğünüz Oyunu indir butonunu kullanmanızı tavsiye ediyoruz. Aşağıdan indireceğiniz oyun hakkında daha kesin bilgiler öğrenmeniz için yukarıda oyunun tanıtım ve oynanış videosunu yayınlıyoruz.

Sayfamızdan kolaca indireceğiniz Hitman 2 Silent Assassin oyunun grafik özellikleri de göz doldurucudur. Mükemmel grafik tasarımları için oyunun yapımcı firmalarına teşekkür etmek istiyoruz. Ses özellikleri de oyundaki bölümlere uyumlu olduğundan oyuncuları adapte etmek için önemli bir adım olduğunu düşünüyoruz. Severek oynayacağınız Hitman 2 Silent Assassin demo download ederek çok farklı bir dünyaya adım atabilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz.

Hitman 2: Silent Assassin Oyunu sistem gereksinimleriHitman 2 Silent Assassin indir

İşletim Sistemi : Windows 2000/XP/Vista
İşlemci : p3 450 ghz
Ram : 128 Mb
Boş alan : 75 Mb
Ekran Kartı : 32  MB (GeForce 3 ve üstü 3D özellikli )
Ses Kartı : Direct X
DirectX : 9 ve üzeri

Construction Simulator 2012 indir

Hitman 2: Silent Assassin Oyunu indirmek için Oyunu indir butonuna tıklayınız