Family Farm Tek Link indir

Family Farm indirDeğerli ziyaretçilerimiz eğer bir çiftlik oyununa ihtiyaç duyarsanız piyasada bulunan en güzel çiftlik oyunu indirme sayfasına hoşgeldiniz. Family Farm oyunu indirme sayfasından kolayca ve rahatça indirebileceğiniz bu oyunu daha önce denemediyseniz mutlaka denemenizi tavsiye ediyoruz. Çok farklı ve eğlenceli bir çiftlik oyunu olarak karşımıza çıkan Famliy Farm download etmek isterseniz eğer sadece birkaç dakikanızı ayırmanız yeterli olacaktır. Kaliteli bir çiftlik oyunu olan Family Farm oyunu ile ilgili bilmediklerinizi oyunu inceleme sayfamızı mutlaka incelemenizi tavsiye ediyoruz.

Family Farm oyun incelemesi : Family Farm oyunu daha önce görmediğiniz bir güzelliğe sahiptir. Tam bir çiftlik oyunu olarak karşımıza çıkan ve oldukça eğlenceli olan Family Farm oyunu download etmek için acele edin. Bilindiği üzere oldukça fazla çiftlik oyunu bulunmaktadır. Bu oyunlar arasında sıyrılarak ilk sıralara oturmuş olan nadir oyunlar arasında yer alan Family Farm oyununda sanki gerçek çiftlik işletiyormuş gibi hissedeceksiniz.  Bir aile oyunu olduğundan aile bireyleriniz ile de oynayacağınız bölümleri mevcut olan bu oyun yapımcılar tarafından tanıtım amacı ile demo olarak yayınlanmıştır. Family Farm demo indirmek isteyen değerli ziyaretçilerimiz sadece birkaç dakikalarını ayırmaları yeterli olacaktır.

Family farm demo download etmek isteyenlerin kolayca elde edecekleri bir çiftlik oyunu olan bu oyunu inceleyerek sizlerin beğenisine sunuyoruz. Çok gelişmiş özellikleri ile sizlerin de beğenisini kazanacağını düşündüğümüz bu oyunun indirme adresini aşağıdan görebilirsiniz. Çiftlik oyunu indirerek kendilerine bir dünya kuranlardan olmak isterseniz mutlaka bu sayfamızı ziyaret ediniz.

Oyunda bir çiftliği yönetiyorsunuz. Ekilecek sebzelerden bakılacak hayvanlara kadar herşey sizden soruluyor. Fakat herşeyi zamanında yapmayı ihmal etmemelisiniz. Kaliteli grafik özellikleri ile de beğeni toplayan bu oyunu kesinlikle denemelisiniz. Ayrıca yukarıda gördüğünüz videodan da oyun hakkında birçok bilgiye de sahip olabilirsiniz.

Family Farm Oyunu sistem gereksinimleriFamily Farm oyun indir


İşletim Sistemi : Win Xp veya üstü
İşlemci : Pentium 3 veya üstü
Ram : 256 Mb
Boş alan : 5 Mb
Ekran Kartı : 128 Mb
Ses Kartı : Direct X
DirectX : 9 ve üzeri

Construction Simulator 2012 indir

Family Farm Oyunu indirmek için Oyunu indir butonuna tıklayınız.