Enola Oyunu Tek Link indir

enola indirPiyasada bulunan birçok gerilim ve korku oyunundan sadece bir tanesi olan Enola oyununu sizler için araştırarak sayfalarımızda yayınlıyoruz. Unreal Technology tarafından hazırlanan ve mükemmel bir yapıya sahip olan Enola oyunu indirmek isteyenlerin ilk olarak sayfalarımızı incelemelerini tavsiye ediyoruz. Korku ve gerilim tarzı bir oyun arıyorsanız ve oyun indir piyasasında istediğinizi bulamadıysanız mutlaka tercih etmeniz gereken bir oyun olan Enola yı bu sayfadan kolayca indirebilirsiniz. Oldukça farklı bir yapısı olduğundan sizlerin de ilgisini çekeceğini düşündüğümüz Enola download adresini aşağıda sizlere sunuyoruz. Oyun inceleme sayfamızdan Enola ile ilgili gereken bilgileri edinebilirsiniz.

Enola Oyun incelemesi : Yukarıda da belirttiğimiz gibi gerilim oyunları tasarlayan Unreal technolojy firması tarafından bu piyasaya itap eden mükemmel bir oyun olarak hazırlanmış Enola oyununu sizler için araştırdık. Farklı bir gerilim ve korku oyunu olan Enola oyunu download sayfasından bu oyunu kısa sürede indirerek bilgisayarınızda oldukça farklı bir gerilim oyunu oynayabilirsiniz. Enola oyunu ihtiyaç üzerine hazırlanmıştır. Piyasada bulunan gerilim oyunlarının azlığı ve ihtiyaç olduğundan dolayı ince elenerek hazırlanmış bir oyun olma özelliği taşıdığından dolayı birçok oyuncu tarafından benimsenmiş ve oynanmaya değer bulunmuştur. Enola oyununda gerilim oyunlarının bütün özellikleri bulunmaktadır.


Enola oyunu tasarlanırken yukarıda da belirttiğimiz gibi korku ve gerilim oyunlarında olması gereken birçok özellik işlenmiştir. Mesela sisli bir ortam. Gerilim ve korku oyunlarında olmazsa olmaz olan sisli ortam sizlere oldukça gerilim dolu dakikalar yaşatacaktır. Oyuna karanlık ve puslu bir ormanda başlıyorsunuz. Yavaşça ilerleyerek karşınıza çıkan ışıkların üzerlerine gitmelisiniz. Her ışık size farklı mesajlar verecektir. İleride bulunan eve girerek orada bulmanız gereken bazı şeyler olacak. Mutlaka çok dikkatli ve yavaş ilerlemelisiniz.

Enola oyunu grafik ve ses donanımı bakımından oldukça iyi durumdadır. Son teknoloji ile hazırlandığını söylersek yanlış bir cümle olur. Fakat yeni sistem bilgisayarı olmayanlarda bu oyunu kolayca oynasınlar diye sistem gereksinimlerini minimum düzeyde tutmaya çalışmışlar. Unreal Technology firması oyunun tanıtımı için hazırladığı ve kısa sayılmayacak kadar uzun bir deneme sürümünü paylaşıma açmıştır. Enola demo download etmek isteyenler sadece aşağıda gördükleri Oyunu indir butonunu kullanmaları yeterli olacaktır.

Ayrıca oyun hakkında daha iyi bilgiler edinmek isterseniz eğer yukarıda yayınladığımız Enola nasıl oynanır videosunu incelemenizi tavsiye ediyoruz.

Enola Oyunu sistem gereksinimlerienola demo indir

İşletim Sistemi : Windows XP – SP2 veya Windows Vista
İşlemci :  Intel Pentium 2 veya üstü
Ram : 128 MB RAM – Vista için 256 MB
Boş alan : 232 Mb
Ekran Kartı : 256 Mb
Ses Kartı : Direct X
DirectX : 8 ve üzeri

Construction Simulator 2012 indir

Enola Oyunu tek link indirmek için Oyunu indir butonuna tıklayınız