Bridge Builder 2 Tek Link indir

Bridge Builder 2 indirSimülasyon oyunlarına ilgi duyanlar için hazırlanmış müthiş bir oyunun ikinci versiyonu olan Bridge Builder 2 oyununda sizleri yine müthiş maceralar beklemektedir. İlk bölümünü heyecanla oynayarak ikinci bölümüde merakla bekleyenler için hazırladığımız bu sayfadan Bridge Builder 2 oyunu download edebilirsiniz. Kaliteli oyunlar yayınlamaya çalışan indiroyna ekibi tarafından araştırılarak sizlerin beğenisine sunulan bu oyunu kısa sürede içerisinde indirerek bilgisayarınızda rahatlıkla oynayabilirsiniz. Bir ön araştırma yaparak yorumladığımız Bridge Builder 2 oyununu çok beğeneceksiniz.

Bridge Builder 2 Oyun incelemesi : Kaliteli simülasyon oyunları yapımcısı olan Chronic Logic firması tarafından hazırlanarak paylaşıma sunulan ilk Bridge Builder oyununu çok fazla ilgi görünce yapımcılar oyunun ikinci versiyonu için kolları sıvamış. Oyunculardan gelen güzel yorumlar ve tavsiyeler eşliğinde tamamlanan ve piyasaya girdikten kısa sürede sonra ortalığın tozunu atarak ilk sıralardaki hak ettiği yere ulaşan Bridge Builder 2 oyununu sizler için inceleyerek sayfalarımızda yer veriyoruz.


Bridge Builder oyun serisi özellikle gençlerin ve mimar olmayı isteyenlerin staj yapacakları bir oyun olarak tasarlanmış. İlk bölüme göre ikinci versiyon oldukça kaliteli. Daha keskin çizgiler ve daha karışık köprü projeleri bu oyunda sizleri bekliyor olacak. Diğer bölümde bulunmayan çok farklı mekanlarda sizleri bekleyen köprü projelerini hayata geçirmeden önce mutlaka simüle etmelisiniz. Simülasyon programını kullanmazsanız yapacağınız köprüde muhtemel hataları göremezsiniz ve projenizin yıkılma ihtimali ortaya çıkar.

Yukarıda da belirttiğimiz gibi oldukça kaliteli bir yapıya sahip olan Bridge Builder oyununda biraz kafanızı kullanmanız gerekecek. Severek oynayacağınız bu oyunu hazırlayan Chronic Logic firması oyunu demo sürüm olarak paylaşıma açmıştır. Bizde Bridge Builder 2 demo download sayfasını sizlerin beğenisine sunuyoruz. Grafik yapısı oldukça kaliteli olan bu oyunu denemenizi tavsiye ediyoruz. Eğer Bridge Builder 2 oyununu indirmek isterseniz sadece aşağıda gördüğünüz Oyunu indir butonunu kullanmanız yeterli olacaktır.

Bridge Builder 2 Oyunu sistem gereksinimleribridge builder 2 oyunu indir


İşletim Sistemi : Win Xp veya üstü
İşlemci : Pentium 3 veya üstü
Ram : 256 Mb
Boş alan : 204 Mb
Ekran Kartı : 128 Mb
Ses Kartı : Direct X
DirectX : 9 ve üzeri

Construction Simulator 2012 indir

Bridge Builder 2 Oyunu indirmek için Oyunu indir butonuna tıklayınız.