Bomberman Online Tek Link indir

bomberman online indirDünyaca ünlü Bomberman oyununu herhalde bilmeyen yoktur. Bomberman oyunu artık online platformda hayranlarına hizmet vermektedir. Bomberman online indir sayfasını sizler için hazırladık. Bu oyunu inceleyerek sizler için hazırladığımız bu sayfayı inceleyerek oyunu indirmenizi tavsiye ediyoruz. Bomberman oyunu online olarak daha keyifli bir şekilde oynayabilirsiniz. Eğlenceli bir online oyun oynamak isteyenler için hazırlanmış bu sayfayı kesinlikle incelemelisiniz.

Bomberman Online oyun incelemesi : Yaklaşık 30 yıl önce hazırlanarak paylaşıma açılmış ve klasik atari oyunları arasında yer alan ve oldukça ilgi duyulan Bomberman oyununu mutlaka denemelisiniz. Bomberman oyunu geçen yıllar arasında oldukça geliştirilerek daha eğlenceli bir hale getirilmiştir. Ayrıca çıkan en son bölümü ile Bomberman oyunu online olarak çok büyük bir server üzerinden dünyaya açılmıştır. Aynı anda 6 kişilik sahalarda oynayabildiğiniz bu oyunu kesinlikle denemeniz gerekiyor. Online oyun sevenlerin ilgisini çekmeyi başaran bomberman oyununu oynarken çok keyif alacaksınız.



Oyunu aşağıda gördüğünüz Oyunu indir butonu sayesinde kısa sürede indirerek büyük bir dünyaya adım atabilirsiniz. Oyuna başladığınızda kendinizi büyük bir lobinin içinde bulacaksınız. Lobide istediğiniz kişiler ile tanışarak arkadaş listenizi genişletebilirsiniz. Bomberman online oynamak isterseniz listede bulunan serverlere bağlanarak isterseniz arkadaşlarınız ile isterseniz ile bulunduğunuz kıta üzerinden istediğiniz kişiler ile aynı anda 6 kişinin katıldığı maçlar yapabilirsiniz. Bulunduğunuz platformda rakiplerinizi bombalayarak maçı kazanmaya çalışmalısınız.

Dünya çapında bir platformda online olarak oynayacağınız bomberman oyununda ayrıca oyuncuların kendi karakterlerini geliştirme özelliği de eklenmiştir. Donate alarak güçlerinizi geliştirmeniz sayesinde daha keyifli bir oyun oynama imkanına sahipsiniz. Oyuna ilk başlarda biraz zorluk çekersiniz. Fakat ustalık dönemine geçiş yaptıktan sonra oyun size daha kolay gelecektir. Ustalık dönemine geçiş yapmanız için çok çalışmanız gerekiyor.

Online oyunlar arasında oldukça iyi bir konumda bulunan Bomberman oyunu oynamak isteyen arkadaşlarımız için hazırladığımız bu sayfamızdan oyunu kolayca indirebilirsiniz. Oyun hakkında kısa bilgilerin yazıldığı bu sayfadan oyunun nasıl oynanacağı konusunda kısa videoyu da izleyerek oyun hakkında daha kesin bilgiler edinebilirsiniz.

Bomberman Online Oyunu sistem gereksinimleribomberman online oyun indir

 

İşletim Sistemi : Windows Xp / Vista / 7 üstü

İşlemci : P3 ve AMD serileri

Ram : 128 Mb

Boş alan : 150 Mb

Ekran Kartı : 256 DirectX destekli

Ses Kartı : Direct X

DirectX : 8 ve üzeri

Construction Simulator 2012 indir

Bomberman Online Oyunu indirmek için Oyunu indir butonuna tıklayınız