Pet Racer Tek Link indir

Pet-Racer-indir

Pet Racer oyunu, eğlenceli ve inanılmaz heyecan verici yarış oyunlar arasında yer alan ama meşhur oyunlardan oldukça uzak bu oyunda çok heyecanlı zaman geçireceksiniz. Pet Racer, çok ama çok zenginleştirilmiş temalar üzerinde hazırlanan ilgi çekici bölümleri sayesinde nefes kesen bir araba yarış oyunu oynama eğlencesine varacaksınız.

3D grafikleriyle oldukça heyecanlı yarış mücadelesine ortak olacak olduğunuz bu neşeli oyunda yarış eğlencesinin tadını çıkarırken aynı zamanda yeni arabalar ve yeni yarış pistlerinin yanı sıra yeni yarışçı karakterler ile karşı karşıya geleceksiniz. Yarış oyunu heyecanı yaşamak isteyenler için sitemizde yer verdiğimiz bu inanılmaz zengin oyunu sizlere tavsiye ediyoruz.



Pet Racer inceleme : Neşeli araba yarış oyunlarının apansız deneyimlerine ortak olacak olduğunuz bu oyunda sizler için hazırlanan 30′dan fazla bölümden oluşan yarış macerasına katılacaksınız. Pet Racer oyununda çeşitli doğa hayvanlarının direksiyon başına geçmiş olduğunu görünce zaten çok şaşıracak ve oyuna başlamak için çok hızlı davranacaksınız. Eğlencesini dışa en iyi vurabilen bu oyunda çok ama çok zevkli oyun oynamaya çok farklı bölümlerinden başlayacak olduğunuz bu oyunu muhakkak oynamanızı tavsiye ederiz. Oyunda zenginleştirilmiş grafikleri ve mükemmel neşeli doğa canlılarıyla benzersiz yarış mücadelesine katılmanın eğlencesine varmanın tadını çıkarın. Özellikleri ile çok ama çok neşeli tavırları sayesinde inanılmaz heyecan verici anlara ortak olmanın eğlencesine varacak olduğunuz Pet Racer oyunu indirme sayfamızda bu oyunu ücretsiz indirebilir ve oynayabilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz.

































































İşletim sistemi:XP/Vista/Win7/Win8
Dosya Boyutu:180 MB
Ram Bellek:512 MB
Ekran Kartı:128 MB
Oyun Yapımcı:GPS Games
Eklenen Tarih:19-03-2013
Oyunu Yazan Editör:Furkan yaka
Platformlar:PC
Oyun indirme sayısı     : 334

Pet Racer ücretsiz kurulum dosyası
 Pet-Racer-oyunu-indir
oyun-indirPet Racer oyununu indirmek için soldaki butona tıklayın.