Utility Vehicle Simulator Tek Link indir

_-Utility-Vehicles-Simulator-PC-_

Utility Vehicle Simulator oyunu, oyun severler için hazırlanan en iyi araba oyunları arasında yer alan bu eşsiz oyunda sizleri apansız eğlenceye sürükleyecek olan bu oyunu muhakkak denemelisiniz. Simülasyon oyunlarıyla meşhur olan Astragon oyun yapımcı firması tarafından tasarlanan bu arabalı simülasyon oyununda bu kez kurtarıcı görevlerini üstleneceksiniz. Utility Vehicle Simulator, içerisinde çok sayıda araç görevleri olan bu oyunda sizleri inanılmaz heyecan verici özellikleri taşıyan kurtarma operasyonlarında görev yapmanız gerekiyor.

Utility Vehicle Simulator inceleme : Bu oyunda ilk başlarda küçük bir işletmede kendinize ait küçük araç çekicileri ile araç kurtarma macerasına katılacaksınız. Oyunda çok farklı ve bir o kadar eğlenceli zaman geçirecek olduğunuz grafiklerinin vermiş olduğu enfes oyun oynama deneyimin kazanın. Utility Vehicle Simulator oyununda trafiğin en yoğun olduğu bölgelerden tutunda trafik olmayan ve dağlık alanlar içerisinde kalan bir çok aracın yardımına yetişerek para kazanacaksınız. Para kazanmak önemli bu oyunda fakat çok daha önemli olan bir konuda daha var oda işinizi en iyi şekilde yapmanızı gerektiren kurallar bulunuyor. Oyun esnasında yolda kalan aracı kaldırma indirme gibi bir çok riskli işin üstesinden ustaca gelmeniz gerekiyor ve bunları en iyi şekilde yaptığınızda para kazanma oranınız çok daha yüksek olmaya başlayacaktır.

Utility Vehicle Simulator oyunda kazandığınız paralar ile işlerinizi büyütecek ve çeşitli çok daha üstün güçlere sahip araçlar satın alarak çok sayıda aracı kıra sürede kurtarma gayretini gösterebilirsiniz. Oyunda sadece araç kurtarma değil aynı zamanda çeşitli alanlarda kullanabilecek olduğunuz sepetli araçlar ve vidanjörler gibi özellikleri olan bir çok hidrolik araçlarla çok eğlenceli zaman geçireceksiniz. Oyun içerisinde en uç noktalara gelebilmek için kesinlikle işinizi doğru ve güvenli bir şekilde yapmanızı gerektiren bu oyunda sizlerde zaman geçirmek istiyorsanız Utility Vehicle Simulator oyunu indirme sayfasından bu oyunu ücretsiz indirebilirsiniz. Simülasyon oyunlarının en iyilerinden olan bu oyunda gerçekçi oyun teması ve çok ileri teknoloji ile hazırlanmış olan yeni taşıt kurtarma vinçleri ile tanışacaksınız. İyi eğlenceler dileriz.

Oyun resimleri







oyun-indir